Ryba
Duše má ztratila barvu
jsem pouhou rybou lovenou rybáři
Má ústa jsou němá a tělo studené
Přesto cítím, vím a rozumím.
Ostatní ryby plavou mrštněji,
já jsem však chycena.
Neřídím se pravidly tohoto světa
chci znát jen a cítit
Chci toho tolik, Rybo z Rýnu?
Přestože jsme Ryby,
jsme němé, ne však bezcitné.
Jakou Rybou jsi Ty?
Žralok či delfín?
Přibliž se mi,
neodcházej a nevyhazuj mě jako zbytečný papír.
Přečteno 433x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, jitka.svobodova, Aiury, bogen, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (2)
Komentujících (2)