Sny
Anotace: Co se děje ve spánku...?
Upadám do spánku mezírkou v prostoru
Upadám do spánku, ztrácím se v obzoru
Jsem figurkou v temnotě
Kráčím vstříc prázdnotě
Strachy se třesu
Jsem figurkou v temnotě,
na kraji děsu
Tělo se nehýbe, jen oči za víčky rychle těkají
Jsem figurkou v prostoru
Jdu po špičkách a potají
Jeden rychlý záblesk a je tu děj bez scénáře
Jsem svým vlastním pánem s hlavou zabořenou do polštáře
Přečteno 468x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Fany, LucyEr
Komentáře (0)