Anotace: Pro dnešek hlásí zataženo , zakláním hlavu pro kapky deště. Lidé se stále někam ženou , aby něco...
prsy se píšou s ypsilon - a nehodí se k obsahu ;o)
17.11.2016 17:33:03 | hanele m.
Možná proto,že to nejsou prsy ale prší,jen jsem opomenula znamènka v nadpise.Ale klidně nechám kapky deště líbat moje prsy,protože se zakloněnou hlavou mi nějaká ta kapka do vystřihu spadne.:)
19.11.2016 04:23:12 | misadurek