Řádky

Řádky

Anotace: .

 

 

 

Básník napsal řádky

o bolesti, smutku

Básník napsal řádky

o štěstí, radosti

Básník napsal řádky

o svěžesti z cest i

o zemdlení vzešle

z zedlení.

 

Básník píše řádky

dlouhé, krátké, prázdné;

verše tvrdé, měkké,

zpěvavé.

 

Básník píše řádky

o všech svých pocitech,

když mu nějaký z nich

na mysli vytane.

 

 

 

 

Autor ElaJah, 01.12.2016
Přečteno 462x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, Cyrda
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

A je to venku už vím co dělá básník

03.12.2016 16:27:20 | klaun

líbí

snad jen to " z zedlení" nepasuje do huby, ale jinak Tip

01.12.2016 12:52:53 | Cyrda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel