Človek strom
Človek je ako strom,
rodiaci ovocie.
Slnko, zdravie,život je v ňom.
Mnohé je nesúce.
Človek je ako strom.
Ćasom starne, chradne.
A jeho ovocie,
súce či nesúce
mu ku kmeňu padne.
Ťažký je údel človeka.
Od NIečoho k Niečomu uteká.
Přečteno 883x
Tipy 7
Poslední tipující: Fany, Iva Husárková, jitka.svobodova, Philogyny1, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (2)
Komentujících (2)