A tak sa to stalo.
Ja idem doprava.
Ty doľava
Dala si mi mnoho.
Všetko čo si mala.
Ja som ti dal málo.
Tratíš sa v dave.
Odchádzaš s nim.
Viem, pre mňa nikdy
nebudeš anonym.
Rozvod 3
On a Ona - jeden strom.
Slnečný jas šantil v ňom,
v búrkach chytal blesky.
Odumreli ratolesti.
Spálil ich egoizmu hrom.
Nenávisť stavia láske obelisky.