Jen jedna vteřina pouhá
může změnit léta dlouhá
a změnit tak dějiny času
v nekonečném jasu
a záři slunce.
Jde spravit jen jedna chyba,
jde vykřiknout do pustého ticha,
jde utíkat před černým bodem,
jde rozhlédnout se před přechodem,
aby jsi spravil TVOU chybu...