Tajemství
Anotace: ...v každém z nás..
Tajemství je skryto v nás
jak genu kód
až skončí věštby čas
vyzuje nás z bot
tajemství je poselství
zakódované v klubku
rozplete jej soumrak dní
rozluštěním skutků
Přečteno 522x
Tipy 9
Poslední tipující: Lucucu, Barčík, ewon, Frr, jitka.svobodova, knihomolka, bogen
Komentáře (2)
Komentujících (2)