Slzy a vnímání
Slzy jsou lék
očistné kapičky
slzy zrychlí vlet
smutku i smíchu pod víčky
slzy tiší emoce
vzájemnou žízní
slzy brání do srdce
vnik slov prázdných
vnímání je kapka v oceánu
proud chtění
vnímání je obraz v rámu
ze sna k probuzení
vnímání je souzvuk tónů
mollové stupnice
vnímání je malý bonus
mezi řádky matrice
Přečteno 399x
Tipy 4
Poslední tipující: Barčík, kdotoví, knihomolka
Komentáře (3)
Komentujících (3)