Počatie
ON a ONA.
Telo v tele.
Vibrovanie v sebe
v dotyku, v pohybe,
v hĺbke lona.
Dozrieva semä.
Semení, zrní, vyzrnieva
v explózii prapočiatku,
vesmírneho tresku,
nultého veku,
zániku-vzniku,
v tme rozbresku,
v kvilbe náreku
slasti,horkosti?
Z kvapky hlienu,
z krvi lona.
Horká sladkosť blenu
Pád z galaxie.
ON-ONA
ČLOVEK.
Život plesá,
raduje sa.
Na pupočnej šnúre stoná.
Přečteno 611x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (0)