Pouť
Slunko hlídá čas
na oběžné dráze
luna v přítmí zas
jiskřivých světel saze
v dešti tančí vánek
s kapkami vod
než v obraze spánek
vkreslí noci plod
blesk vyšle do dáli
pár velkých pramic
hrom rozezní chorály
ty které jsou nejvíc
v plavbě pouti času
vteřinami minut
vnitřnímu hlasu
přidávají příchuť
dnů,hodin a roků
než doplují v přístav
ověnčeni díků
za trasu daných představ
Přečteno 466x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)