Dieťa - kvet
Dieťa je na zemi najvzácnejší kvet.
Kde detí niet,
tam zomrie láska, život, budúcnosť...
Svet.
Kto užíva v styku s deťmi
nemúdre, zlé slová,
rozožiera ich dušu
ako črvotoč, moľa.
Kto vie žiť i v dospelosti
život detí,
tomu i v starobe
slnko šťastia svieti.
......
Klbko detí sa v parku hrá
slniečko si kotúľa.
Mnohé mi svoj úsmev dá
s nebom v očiach
plnom smiechu.
V studni ich srdiečok
sa prameň nemúti.
Láska sa okolo nich krúti.
Přečteno 614x
Tipy 2
Poslední tipující: bogen
Komentáře (0)