Terč samoty
Anotace: ...ze středu do středu
Údolím či ve smrčí
tichem mysli vykročí
přes kopce a úbočí
k soudu jež vyznačí
lásky žhavý proud
do jehož toku musím vplout
každý kdo srdce má jako troud
uzamčené v smutku samoty pout
neb dle sedmého pádu
říkáme si s kým
otevřeme bránu
pro společný rým
v řádcích básně milování
slastného klínu verš
s láskou po přečtení
šíp najde si svůj terč
Komentáře (1)
Komentujících (1)