Kolísání
unaveně spěchá do červené modře
kolísání
všude je doma
a nejlíp je dobře
vyřčeno bylo
co vyřčeno být mělo
zebe mne zebe
ohořelé tělo
kolísání
od únoru k soumraku
kolísání
beze strachu beze zraku
volným pádem
do ledové výšky
nepadám
a pouštím se zábradlí