Úzkosť matky.
Dobre to viem,vždy je taká...
Úzkostlivo na mňa čaká.
Starostlivá, vyľakaná.
Viem,že sa vždy o mňa bojí.
Chveje sa ako srieň na chvoji.
Prebolestná v nepokoji.
Cítim,s istotou to tuším,
že v jej srdci bolesť vzruším,
že modlitbou som v jej duši.
Viem to.Ona svetlom je mi.
Ona je môj výkrik nemý.
Najdrahšia na celej zemi.
Zviažem kytku orgovánu,
pozdravím ňou drahú mamu.
Z líc jej zotriem slanú vlahu.
Prosím, biely orgován,
šepni jej, že rád ju mám.
Přečteno 616x
Tipy 2
Poslední tipující: Fany
Komentáře (1)
Komentujících (1)