Anotace: Ze všech úhlů a naruby
8/1 2017 23:05
Život je sranda ze které se blije
Život je vlčí moudrost která na měsíc vije
Život je věčný opravář všech průserů
Život je konečný počet rán a večerů
Život je jedna strana měsíce
Život jsou dvě strany jedné mince
Život je vše jen ne láska
Život je nadevše až když strop nad hlavou praská
Život o nádheře nemluví a nezpívá
Život se za nikoho sám na sebe nedívá
Život je proud který vše odnáší
Život je chameleon co světlu přednáší
Život je výsměch věčnosti
Život je přiblblý pocit jemnosti
Život je hnus vylitý Bohem
Život je lidský parazit
Život je něco navíc co nemá být
Život je trest a odměna
Život je brána zavřená
Život je bezedná propast
Život je voňavá nehojící náplast
Život je nevěrná milenka
Život je uřvaná myšlenka
Život jsou všechny nesmysly smyslů
Život je nora zděděná od syslů
Život je šnečí ulita
Život je mříž přes kterou svítá
Život je masakr reality
Život je jedovatý nektar duality
Život je nestydatý darmožrout
Život je statika s kterou se nedá hnout
Život je marnost nad marnost
Život je jen naše ctnost
Život je kravál při harmonii
Život je bordel v kterém všichni hnijí
Život je jak smrad od skunka
Život jsou puchýře od slunka
Život jsou jen vydutá zrcadla
Život je vzteklá gorila co mě popadla
Život je vše zlé ze všeho zlého
Život je nesmysl anděla padlého
Život je hračka která ubližuje
Život je stín který se konci přibližuje
Život je mámení dobra, lásky a moudrosti
a nezbudou ani ty kosti
Bože přesvědči mě o opaku v mém duchovním světě
stačí jedno jediné Tvé slovo v úvodní větě
Amen
PS.: Nebojím se věčného zatracení,
tak proč cesta k tobě, i má, vede jen přes utrpení.
Když vím, že lžou i osvícení.
Bože dej ať svět který začal nocí ať končí dnem
Bože dej ať člověk ze své moci dojde za svým snem
Bože dej ať život není jen člověčí ozdoba
Bože dej ať se ti každý člověk podobá
Bože dej ať lidé už nemusí mít na sebe zlost
Bože řekni už lidskému utrpení DOST
Já vím
že si nezasloužím
být vyslyšen
ale když tam nebudeš nikoho mít
kým potom budeš vyvýšen
nechám si o tom snít
Dobrou noc
Vážení přátelé, ono si to Bože dej, začíná plnit. Tak ve svých vyznáních buďte opatrní. Pá
10.02.2017 17:05:51 | VEDz RVAHEs
tak teraz sa pohrávam s myšlienkou, že raz sa to naučím naspamäť až po nezbudou ani ty kosti... a keď mi bude najhoršie, všetko to zo seba dám von Tvojou básňou...:)
20.01.2017 22:27:14 | maryshka