Anotace: obraz oázy na poušti....
*
od rána do večera
odolávám pokušení
koupit si Bordeaux,
či Chateau d‘ Blanc
a každý večer pak zkoumám
sbírku prázdných lahví
s kysele znějícím bouquet
a mrakem mušek
nad zlatým či tmavorudým
kroužkem nedobytných kapek
na oschlých dnech
dej si portský a neremcej :-)))
26.01.2017 01:08:11 | zelená víla
Portský nemusím, ale starší Chardonay, aspoň pětiletý z dobrého ročníku... juj! mlask!
26.01.2017 13:11:56 | aravara