V otázkách nad propastí...
Anotace: 2017 únor 9. 1:22
Místo v pravdě ve lži žít?
Po delší době už jen lež budu chtít.
Jsem na ní už závislý...
Vše na ní už závisí...
Co zbude, když lež zaplní díru?
Může sebevědomý muž, ztratit víru?
Po dírce díra.
Po díře - ďoura,
po ďouře nic...
Po ničem... prázdnota...
Po prázdnotě žít?
To radši na dně díry hnít!
Přečteno 378x
Tipy 5
Poslední tipující: Decaturka, Iva Husárková, Lioness, Poetik
Komentáře (0)