Anotace: Tož jsem vyrazil, ne koho, na cestu ...
Nepotřebuji tělo ani duši
abych vyjádřil lásku
Nepotřebuji kytaru, aby zazněly tóny
Nepotřebuji sílu, abych rozhoupal zvony
Nepotřebuji malování, abych vyjádřil milování
Jen prosím, slitování
Nepotřebuji čistý pramen řeky, abych vyjádřil její nevinnost
Nepotřebuji moudrosti věků, abych vyjádřil její ctnost
Avšak
Nepotřebuji slané moře, abych vyjádřil lásky hoře
Nepotřebuji šibeniční vrch, abych vyjádřil, co všechno zmůže
Nepotřebuji nic, avšak pro lásku žiji
Pro ni jsme byli stvoření
A jak léta srdce míjí
Jsem jí na míle vzdálený
Ulehl jsem do náruče Boži
jen abych cítil, že mě má někdo rád
Ikdyž jsem k sobě blíž, přece jsem se sobě začal vzdalovat
Večer lehám s Bohem, vstávám s Bohem, jsem já snad normální
i tajný sex je pro mě nemorální
Jsem ohromen, zaskočen, opařen, zasažen bleskem
Solný sloup nad svou Sodomou
Vše velké má začít Velkým třeskem
Se svou ozvěnou nad celým steskem
Před prvním svítáním
Před první nocí
Před oddělením vody od vod
Před prvním dotekem vnímáním
Čarovné lásky moci
Začínám zapuzením slova podvod ...
VEDz RVAHEs
30. ledna 2017
Mno hloubavé myšlenky či postoj s nimiž se ztotožnuji jsem v textu nalezl.
U mě dobrý.
Martin Kristián Kudlák
05.03.2017 05:26:32 | kudlankaW
Brr, křesťanství a láska, já jsem ateistka.
05.03.2017 05:00:11 | Haviko
Ne křesťanstvím, čistokrevnou debilitou. Protože tento stav jsem vážně prožil. Vlastně asi jo. Nějak se mi tam ten celibát musel dostat. No, moc podvědomí se vždy projeví. Proto bychom měli dobře vědět, co tam cpeme. Do toho podvědomí. Brr
Že.
05.03.2017 05:15:05 | VEDz RVAHEs
Ať podvádíš či nikoli moc pěkně ti to píše :)
12.02.2017 00:03:07 | klaun