Mimorealita
Anotace: To se takhle dívám z okna....
Průzračnou mlhou, za šedým hájem,
prosvítá stín hradu, hranice ráje.
Na stráži stojí duch světa a bytí,
v plášti ze slunce a pavoučích sítí.
Skutečné nevpustí dovnitř či blíž,
chrání to, o čem Ty po nocích sníš.
A jenom ve snu či blouznění
pustí tě dovnitř, pryč z vězení.
Přečteno 510x
Tipy 11
Poslední tipující: bogen, Cappp, lawenderr, Kubíno, Iva Husárková, kudlankaW, Frr, Bánší, Jin&Jang, Hanuš
Komentáře (6)
Komentujících (5)