Anotace: Žijeme v pouhém kruhu, či dokážeme najít cestu z kruhu ven?
Okna jsou skleněná,
rozbít se dají,
na střepy
v uličkách,
lidem se zdají.
Překročit,
rozšlápnout,
vydat se zpět?
Vyber si způsob
či pozoruj svět.
Kruhový objezd,
má cesty ven,
má je i Tvůj život,
nebo je to zlý sen?
Usni či prober se,
záleží jen,
jak moc chceš bojovat,
či to vzdáš jen.