Anotace: každý snad už zažil přechodný (snad přechodný) pocit vyhoření, bez nápadu a někdy i bez chuti psát...
*
celý den
dobrušuji nehty
rychlořeznými zuby
až do
»pusťte Krakena!«
Ale mé dítě
cestou slov
sešitých horkou fantazií
na svět nepřišlo
nikdy mu nezahraji requiem
- je tiché - není tu...
a v jeho tušených očích z rudých žilek
čtu budoucí verše
rudě prosvítajícími
zavřenými víčky
duhovkou pravděpodobnosti
zornicí možna
...jaká krize...až přijde chuť či nálada, přijdou i slova...ono se to samo napíše...;-)
14.02.2017 22:55:17 | bogen
chová se...jako děcko...pošetilé...ÚSMĚV.Z.
14.02.2017 06:26:35 | zdenka
Vnější projev tak opravdu vypadá, ale důležitou jsou neznámé příčiny...
14.02.2017 21:25:56 | aravara