Anotace: Nepřemýšlíme nad věcmi více, než bychom měli? A nebo je to naopak?
Spi a mlč,
a zavři oči už.
Vypni svůj mozek,
vraž si do něj nůž.
Vyber si jedno z toho,
ne moc těžká volba,
stačí si jen uvědomit,
co tě tu stále poutá.
Jsou ta pouta těžká,
nebo je skoro necítíš?
A jaké to je,
když je občas pocítíš?
Prozři a srovnej se,
ukliď si duši,
uvědom si,
co tě tu stále ruší.
Nech se tím pohltit,
nebo s tím bojuj,
přijmi to do sebe,
ale dál nebul.
Co chceš?
Už víš?
Tak rozhodni se teď.
Zavři už ty oči,
a nech umlknout svět.