Budoucnost nás semele
Jsme hvězdami ve vesmíru
svítíme a zhasínáme
ač všichni chceme žít v míru
stále se jen hádáme.
Pochodeň života v sobě si nesem
stejně jak osud sebou vláčíme
každý by chtěl být spasen
a přesto spolu válčíme.
Co si nás rozděluje ač jsme stejní
stejné věci milujeme
nepokora nám srdce plení
a bez lásky stagnujeme.
Cožpak máme srdce z kamení
a jeho tvrdost nezlomná je?
Kde ta zloba pramení?
snad od prvního hříchu ráje.
Prozřeli jsme mezitím? Asi sotva.
Slová ostrá jsou jak čepele
drží v nás jak pevná kotva
a budoucnost nás semele.
Přečteno 414x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Fany, Cappp, Donne, Avola, Akyš
Komentáře (2)
Komentujících (2)