Anotace: Přísloví v jazyku gunardu (středoaustralská vrchovina): Muchul roto, tyjó do ti dryna (Nezlob lidi, rozbijou hubu tobě)
*
Po půlnoci když chodívám spát
k minulosti brouzdnu mnohokrát...
Musím se vždycky znovu tomu smát
jak pří-šer-ně jsem musel lidi štvát...
Technikům jsem byl trhlý bohém - snad
pro bohémy pak potrhlý technokrat (:-D
...myslím, že by bylo něco špatně, kdybychom si při vzpomínání neříkali.."ha ha, to jsem byl ale blbec..." ;-))
21.03.2017 23:52:11 | bogen
ale ne... to bylo v tom, že technikům jsem o vodě řekl, že je to sloučenina kyslíkovodíku a oxidu vodný (ona voda se tak skutečně chová - jako dvojmolekula) a těm druhým, když řekli kysličník vodný jsem dokazoval, že je to voda, aqua, H2O, která se chová jako H4O2...
22.03.2017 13:04:02 | aravara