Anotace: Jak sám sebe porodit a potom sebe zahodit ?
Bod zlomu
další a další
Kolikátý
Už nevím, který mám radši
Už nejsem vysmátý
Jsem ze všeho
a jsem ve všem
To bylo
Teď jsem z ničeho
a jsem v ničem
Téměř zničen
Absolutní svobodu hmoty v nejvyšší energii
mám naruby smotanou
Vážení přátelé, já konečně žiji
Archiv mám nad hlavou
Sklep mistr se na mě z Nebe směje
Život bez žízně
Život bez přízně
Bez přetvářky a hany
Ze života vyhnaný
Nevím, co se se mnou děje
Jen havran dí
Už víckrát ne
A tím se to stává
úžasné
jedinečné
neopakovatelné
Když člověk sám sebe rodí
Ten sklep mistr je matka Země
Ten archiv je můj život
A tak koukám, co bude ze mě
a opět se tvářím jak idiot.