Těžkosti
Anotace: Je to tak či onak ?:)
Jak Rubikovu kostku složit,
je těžké rýmy do veršů vložit.
Tahám za sebou Gumovou kačenu,
kdypak já blázen rozum dostanu.
Snažím se odrolit ze sebe špínu,
když se mlčky sunu k Tvému klínu.
Když se snažím Tvé hry hrát,
pozbývám rozumu, jako už tolikrát.
Tíží mě na nohou, koule ocelová,
jsem jen vězeň!! A Ty, má milá?
Snad jednou pochopím smysl bytí,
aby Ti ze mě nebylo na zeblití.
Přečteno 326x
Tipy 5
Poslední tipující: jitka.svobodova, Kapka, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)