Tichý křik
Anotace: Krátká a momentální úzkostné pocity vystihující báseň.
Jak malá rybička v louži ,co po svobodě touží,cítím se.
Všichni sleduji jak pomalu umírám,rdousím se.
V hlavě mi koluje představa krásná,ta voda je nekonečná a jasná.
Soužím se.
Přečteno 350x
Tipy 6
Poslední tipující: Alter-Ego, jitka.svobodova, Amarilla, Jin&Jang, Lioness
Komentáře (3)
Komentujících (3)