Štěstí je uvnitř
Získejme čas až na konec světů
hledejme víru jen sami v sobě
tak jako vůni ukrytou v květu
tak jako lék pro toho kdo stůně.
Naděje plyne z vnitřního světa
síla co září a srdcem tepe
tak jako s výdechem poslední věta
když člověk na věčnost nesměle klepe.
V tichu a samotě brouzdáme sny
na váhy vah rovnáme myšlenky
přijdou však krásné i ošklivé dny
Smrt nám jen zanechá polibek od rtěnky.
Okamžik změní i postoj k žití
životní moudrost změní se hladce
a staré myšlení zaroste kvítím
radost je štěstí, když vládne srdce.
Přečteno 478x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Cappp, Iva Husárková, kdotoví, Romana Šamanka Ladyloba, Fany, VEDz RVAHEs
Komentáře (3)
Komentujících (3)