Anotace: Život a lež
Kdo lhal druhým
ať topí uhlím
Kdo lhal sobě
ať kámen hodí do kamen
A tak si v zimě mrznu
pěkně potichu cvakám zuby
Můj atomový čas mě hřeje
mé neutrony jsou již v březnu
a podhoubí dává první plody
a celý vesmír ví
co srdce mé si přeje
Opět se loď má potápí
je krásné být u toho skonu
mé srdce se netrápí
má duše sklání se v poklonu
Jak nádherná je vzdálenost
až nesmyslná blízkost zaclání
Svou smrt zaspal jsem pro lenost
však život věčný vyzvání
a nemusím vstávat …
...a celý vesmír /to/ ví :-D*ST*
17.04.2017 16:07:43 | Frr
Jako bych neznal ty "andělíčky". Všechno vytroubí. Ale ono je to trochu jinak...
17.04.2017 18:00:17 | VEDz RVAHEs