Anotace: Každý z nás ví, jak láska dokáže být slepá a hledá prince v každém šaškovi, který jde kolem. **věnováno**
Kolikrát jsi už slyšela,
že tvé problémy nikoho nezajímaj
Kolikrát jsi už doufala,
že ta slova nic neznamenaj.
Kolikrát jsi už hledala
prince v kapičkách deště.
Kolikrát jsi už prosila
mraky ať prší ještě.
Nevadí ti, když slunce zmizí
světlo dělaj i svíčky.
Ale tebe fakt nikdy nenapadlo,
co když je uhasí kapičky
deště.
Princ pořád nikde,
jenom tma a déšť.
Proč jsi prince nehledala jinde?
Teď jsou tu jen tvé slzy,
v nichž prince nenajdeš