Sám uprostřed života
Jsem sám uprostřed života
sám jak štěstí v moři smůly
nejhorší v životě je samota,
když čekáš co přijde z hůry.
Tlak který život vytváří
maže vše cos miloval
co ukrývá se za tváří
cos v zrcadle vídával?
Krok za krokem směle k cíli
však jaký to je vlastně cíl
hledáš terč na který cílit
čistíš duši z plných sil.
A co z tebe zbyde na konci
když čas rozmetá tvé plány
z bohatců vždy budou lakomci
a chudáci schytají rány.
Svět se mění k horšímu
a stále se to zrychluje
síla podporuje většinu
a z vrchu přituhuje.
Na pozadí událostí
cosi často smrdí
co bylo hříchem je dnes ctností
a pravdu kdosi tlumí.
Přečteno 345x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, piťura, Iva Husárková, kdotoví, Helen Zaurak, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (6)
Komentujících (4)