Kotě
snažím se nasednout na kotě
a vyrazit vstříc spánku
ale něco je špatně
hmyz vykřikoval něco o smrti
slunce jej spálilo
barvy duhy krájí oblohu
a z ní stékají stíny
kotě chce pít
Přečteno 373x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, piťura, Petbab
Komentáře (2)
Komentujících (2)