Anotace: Stane se, co se má stát
Miluji bobříky mlčenlivosti, hravosti a samoty
Mám jich pár ve své sbírce
Stráží prostory mé třinácté komnaty
a dbají na to
aby nezhasly svíce
Miluji veverky plné blech a oříšků
Jejich pelíšky jsou symbolem hojnosti a soužití
Jako já nepotřebuji mít nad hlavou stříšku
Stráží můj strom mého života
a dbají na to
abych nepřetrhal mřížku
Miluji všechny hlodavce
protože pamatují na zadní kolečka
Šumava měla své Psohlavce
a můj den druhého dne nepřečká
Kde končí míra marnosti všech cyklů
Kdy přetrhne se řetěz závislostí
Až roztaje poslední „iglů“
Až člověk praskne přežraností
Miluji tě člověče pro tvou všežravou duši
která jak praseti, tak i tobě sluší
já miluju i všechny myši, ale jen potud, pokud mi nevyžíraj špajz!!! :)
20.05.2017 16:31:59 | Philogyny1