Umrlčí tváře
Anotace: Jedna inspirující knižní obálka...
Ve tváři smrt nebo únavu...
Eso, či dýku máš v rukávu?
Víš to? A chceš to znát? Aspoň ty sám...
Přemýšlej, když už to nechceš říct nám.
V očích - spíš než svítí - cosi se leskne,
hvězdy se odráží krásně, však teskně.
Jiskřičku veselí kdosi ti vzal?
Snad ani nemusel. Ty ses jí vzdal.
Přečteno 432x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen
Komentáře (0)