Anotace: Vázat ano Svázat ne
Není ničeho v mém životě
co by bylo svázané
Není ani mě
pro všechny nezvané
Jsem lásky plná bublina
co si jen tak praská
Jen tak ve svém přepětí
když nedočká se obětí
Musí jít ven vše co již zahnívá
I stará láska rezaví
A slůvka mazlivá
zvolní krok až zastaví
Dovedu ještě vůbec milovat
se musím sám sebe ptát
Milovat vše a nelpět na ničem
zjemnilo rastry mých sít
Stal jsem se hlídačem
svých citů
a byl jsem vším
čím jsem chtěl být
Dovedu být přítelem na věčnosti
Svedu být i otcem v přítomnosti ?
Nemám strach
jen se bojím
Že zase
vše pohnojím
Vše se odvíjí od slova vázat
odvíjet a vázat
je princip tkalcovských stavů
Princip celého Vesmíru
Žít v lásce a míru
cítím sílu slov, co píšeš
a mám Víru, že ve Vázanosti neztratíš se
Vázat ano, Svázat ne
tak to s Tebou zůstane...
02.06.2017 09:11:17 | JSJ
Já bych se zase tak nebál... :-)
23.05.2017 10:00:19 | piťura
Celý život jsem se nebál. Protože jsem neměl co ztratit.
Již jsem starší.
Mé obavy mě vedou k obezřetnosti. Babička říkávala. "Stáří není moudré, je jen opatrné." Tak nějak to vnímám, že má další proměna - nám všem bude k užitku.
23.05.2017 11:58:06 | VEDz RVAHEs