Volání ticha
Anotace: Pocta Vrchlickému :)
Za trochu ticha jdeme světa kraj.
Skrz zimy, skrz déšť, skrz vonící máj...
Dál a dál od lidí, až jdem zpět k nim.
Před námi samými - zpátky ke svým.
Utíkám dopředu nebo spíš zpět?
Těžko říct, když máme kulatý svět.
Ticho však ne a ne najít.
Nezbývá než dál dech tajit.
Přečteno 437x
Tipy 8
Poslední tipující: bogen, Frr, Faimalie, jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)