(Poslední) večeře nihilisty
Nechuť k jídlu sžírá mě zevnitř,
v útrobách probíhá hladomor duše,
poslední hodina odbývá totiž,
srdce na rakev hřebíky tluče.
V pokoji odpočívám,
ve svojí srdeční komoře,
na život ódy zpívám,
napospas ponechán pokoře,
zaživa sebou požíván.
Přečteno 406x
Tipy 2
Poslední tipující: její alter ego, sarka
Komentáře (1)
Komentujících (1)