Anotace: ... si dělá každý člověk sám sobě.
Zklamání
z marného čekání
Očekávání
snad samozřejmostí
naráží
na lhostejnosti
Jak čekárna na nádraží
kde se míjí lidé a vlaky
a já
sám sebe
taky
Proč a jak jsem se sem dostal
snad důvěra v člověka
mě sem zavedla
… a už jsem tu dlouho
Věřit v člověka jsem nepřestal
jen zvedl jsem si laťku prostupnosti
ke své osobě
Každý si lehá jak si ustlal
a já
ve své pitomosti
na svých růžích
ve svém hrobě
Usmívám se
šťastný neboštík jsem to já
Už nic se nezdá
Co má shnít ať shnije
ať vstřebá se jed nejmilejší zmije
Já nežil jsem naprázdno
a své krásno
to si beru sebou
ať hřeje mě
i když nohy zebou
Prasklý nehet
Prasklé srdce
Nehet se musí strnout
Na srdci jizva zůstane
Již nevstoupí nic nezvané
Překrásné..
02.06.2017 16:10:20 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA