Anotace: Nekončí
Vytřít podlahu
do poslední buňku šedé kůry mozkové
Pověsit záclony
celého nočního nebe hvězd
Umýt lustr
pro okamžiky voskové
Již dohořívá jedna z erupcí mého života
jedna z miliardy cest
Zůstává stopa plazmy
a můj pocit krásný
Pro jeden zážitek
Pro jeden počátek
Pro start
který nemá cíl
jen korálky prožitků na cestě sbírám
A sbírám všechny
nevybírám
netřídím
nezařazuji
Protože co se má spojit
to se spojí
A mě již nic
Nerozdvojí
Už nejsem tady
Už jsem tam
Kde jsem doma
Kde to znám
Vše staré pominulo
I já
starý
si vesele pomíjím
a svou láskou
se opíjím
Prosím, ukládám si tuto báseň... a líbí se mi komentář Philogyny, o růženci...
Děkuji :-)
04.06.2017 17:16:23 | Helen Zaurak