Anotace: .
Potřebuji něco napsat.
Aby to mělo hlavu a pokračovalo to hezky dolů, až k patě.
Nejlépe přímou cestou, nechci aby se to vylilo z kapiláry někde po cestě.
Potřebuji tomu dát jméno, aby to začalo existovat?
A nebo to spolu se slovem nabyde na snovosti, a pomalu vymizí z mé hlavy?
Jak najít formu, která udrží obsah?
Cesta dolů je přirozená pro vše, co žije na Zemi.
Ale co když mé myšlenky jsou nesmírné?
A ve vesmíru je velmi těžké zvolit správný směr.
Útvar mlhavých par.. povznesený nad opar. :)
(ale pod parou není cest do kopce, s tou se jen
padá a padá a padá dolů bez konce)
17.09.2018 01:05:31 | ARTeFakty X. Múzy
Myšlenky nemají směr. Těkají. Jsou jako pára nad hrncem. Většinu z nich vcucne digestoř, další se samy stihnou rozplynout a jen některý se vysráží na studených kachličkách a tím dostanou tvar.
16.09.2018 23:58:37 | Tlachapoud