Sbírka: Probuzení
zůstávám si věrná
dumavým zátokám svým
v sobě nalézám
nitrem vím
jsem věrná
tajemným zákoutím
skrze procházím
duchem bdím
sobě učitelem i rádcem
sobě společníkem i vládcem
sobě jedinou nadějí
kdo ví pozná
kdo ví
___