Chci!
Ach, to moje nadšení
touha po tvoření
Připadá mi
jako bych se měla rozletět
na všechny ty kousíčky
ze kterých jsem složena
a pak bych se složila
v něco úplně jiného
zvláštního a nového!
Chci být nabyté "víc"
ne, unavené "jedno"
zvětšit se, promíchat
mísit s odlišností
vyšších sfér vnímání
prožívání, instinktů
Dál zrát a růst
být dokonalá!
Přečteno 836x
Tipy 14
Poslední tipující: Frr, Akrij8, Jort, Cappp, Amonasr, zdenka, Iva Husárková, bogen, retro47, Laika, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)