Amen
Anotace: Reakce na současné dění
Nemoc civilizace je kastrace ženami
Konec světa řekla mě má teta
Kuře na dvoře bude dobrý v polívce
Od moře vane vítr po pláží jezdil skůtr
Peníze nejsou lidé je rozdali
V lesích je ticho listy zmodraly
Skály jsou na prach šílenství vypuklo
Rozum se stratil kolečko osudu propuklo
Kovbojský střílej a mířej už špatně
Nemoci pomoci v Praze mohlo bejt ještě chvíli blaze
Přítelkyně mi už kuře v troubě neupeče
Sama se usmaží v ohni pekelném ze slunce vodík vyteče
každodenním pitím piva a vodky
Připravuju se na Břéťovo svodky
Jsme všichni nemocní bloudíme jako ponocní
Připoutáme se k potápějící se lodi
Není už nikdo kdo nás teď vidí
Nezachráníme se všichni zemřeme
Pán tvorstva na kříži dodýchá
Protože nás hloupé ženy zbavily naší chlouby
Komentáře (0)