Anotace: Zamysleni nad zivotem a nad tim proc tak kratky cas zde mame urceny .....
Velké hodiny visí na vysoke věži kostela
Sleduji jak odpočítavají čas
Ručičky pomalu ukrajují čas a minuty odtikavají
Tik Tak Tik Tak Tik Tak
Ukrajují čas nám lidem na zemi stanovený
Z vteřiny na vteřinu
Z minuty na minutu
Z hodiny na hodinu
Pomalu starneme a smrti se kazdym uderem hodin blížíme
Proč jen člověk vymyslel čas je tak relativní
Ručučky pomalu ukrajuji čas a minuty odtikavají
Tik Tak Tik Tak Tik Tak
Přala bych si žít věčně ne vědět,že kždou další vteřínou umírám
Přála bych si andělem být
Přála bych si démonem být
Nepřeji si být jen slabým člověkem
raději se nécham temnotou pohltit
Něž zde na světě žít jak lidská troska
Vše živé je tak slabé a blží se kazdou vteřinou ke svemu jistému konci
Ručičky pomalu ukrajují čas a minuty odtikavají
Tik Tak Tik Tak Tik Tak
Démoni jsou sílné bytosti smějící se našemu lidskemu osudu
Andělé sledují nás z povzdálí a s utrpným výrazem přemýšlí zda zasahovat do lidského osudu mají
Existuje -li buh proč stvořil lidstvo tak slabé to se ptám
Vždyť nemoci nás zahubí,mor nás vyhladí
Proč je lidstvo zkažené zlobou, hnevem a zlem dokaze být
Proč se neubraníme a nesnazime se vzajemne nicit
Ve valkach miliony lidi ztratí život
Proč nas buh nestvoril silne jak nadprirozene bytosti
zvlaštní otazku mu pokladám a životem plným bahna se ploužím..
Sleduji dál pohyb ručiček na hodinach kostela
Ručičky pomalu ukrajují čas a minuty odtikavaji
Tik Tak Tik Tak Tik Tak
Vidím své blízke v bahně bezmoci se topit
Pomocnou ruku jim podávám ,usměji se a poté spolecne plouzime se bahnem bezmoci pomalu dál.
Jsem jen clovek slabý a zranitelný
Můžu jen zkusit pomocnou ruku podat
Nejsem anděl s neomezenou mocí nemohu zázrak stvořit
Muzu jen dál s pocitem bezmoci zivotem ruku v ruce s mými přáteli jít
dekuji vam za uprimne komentare :) nekdy se mi myslenky toci v hlave a musi ven ..vetsinou vychazim z toho co se deje v mem zivote
22.07.2017 18:22:10 | FairyLAdy
Ach to je tak krásné. Dojalo mě to k slzám. Čas je Bohužel nezastavitelný. Jedno končí a druhé začíná.
22.07.2017 17:35:42 | Básník Karel