Anotace: Mezi řečí i Meziřečí (Soutok mnoha řečí, životů.)
Vše nepotřebné odpadá
Stejně jak lístky na květině
A ona uvadá
s výrazem tváře nevině
hledící, vonící, jevící
se pro další generace
A zcela bez legrace
co to má znamenat
…
vždyť každý ji mohl mít rád
Nedostatek lásky
se jeví na věčnosti
a to bez nadsázky
jako největší podlost
v naší přítomnosti
…
klátí nás do zlosti
bez hranic
a stále víc a víc
ne stojíme
za NIC
Nebuďme jako květiny
Jen chtít líbit se a vonět
Každý z nás jsme jediný
Nežijme včelám pro med