Anotace: Tak jak pro tělo je voda + Tak pro duši je láska
Vše nepotřebné odpadá
Stejně jak lístky na květině
I ono uvadá
s výrazem tváře
nevinně hledící, vonící a jevící se
pro další generace
a to bez legrace
Co to má znamenat
Každý ji mohl mít rád …
Nedostatek lásky
se jeví pro věčnost
Bez nadsázky
Jako největší podlost
naší přítomnosti
naší společnosti
Klátí nás do zlosti
Bez hranic
a stále víc a víc
ne – stojíme
za NIC
…
protože
na věčnosti květiny neuvadají
a to už se dál neutají
klátí nás do zbaběloSTi ... než procitneme ... k prostému štěstí ... Úsměv.Z.
31.07.2017 09:59:12 | zdenka
Hodně rozkvetlých květin!
ST
31.07.2017 00:29:41 | ta.cupka.
Přiznávám, že Hippies-ákům jsem fandil. Kdo ví, třeba měli podobné myšlenky.
01.08.2017 19:40:53 | VEDz RVAHEs
Přeji,ať Vás láska provází věčně.Krásné.
30.07.2017 23:01:37 | Bludimíra
Láska k životu je dar z věčnosti do kolébky.
A od toho se vše odvíjí ...
30.07.2017 23:28:02 | VEDz RVAHEs