Mír národům celého světa
Anotace: Báseň opěvující mír po celé zemi
Darujme mír národům celého světa
svobodu koním,rybám,všemu lidu
nekončící ohně sváru zbytečných,jak věta
kam zametou chudý prach a bídu
soulad co má podobu rozkvetlého sadu
hádky,svár a zloba plesniví jak sýr
tisíce hlav pak umírá z věčného hladu
nemohou totiž okusit,jak chutná mír
Darujme mír všem kdo dlaň nastaví
když holubička odletí za oblakový chrám
připijeme z pohárků míru na zdraví
a ty věčný sváre uvěř našim modlitbám
Přečteno 871x
Tipy 4
Poslední tipující: Ďábel sám, Lajtwing, VEDz RVAHEs
Komentáře (5)
Komentujících (4)