Anotace: Myšlenky mají svou chuť, cit a vlastní úsudek, instinkt.
Myšlenky jsou sliny
a já slintám za další myšlenkou
Myšlenka je správná děvka
dá každému se oplodnit
Myšlenku si nelze vzít
dá se však zabít a utopit
Dobrá myšlenka tě neopustí
a fandí každé nevěře
Zrádná myšlenka tě i tak
k něčemu dovede
Falešná myšlenka bývá
nejčastěji pravdivá
A mě síly ubývá
Myšlenka si dál myslí
a tělo už nevládne
Tělo opustíš
myšlenku však nikdy ne
A navíc
Je to vzájemné
myšlenky jsou návykové, potvůrky... je těžké sjednat klid
26.08.2017 21:25:11 | Laika
Tuto závislost beru. Ta minulá mě málem zabila.
26.08.2017 23:40:12 | VEDz RVAHEs
Chtěl jsem to už utnout, vše vymazat a spálit. Najít si jiného koníčka. Je to stejné jak s chlastem. "Když jsem už do toho tolik vrazil, byla by to škoda - přestat ..."
26.08.2017 23:45:16 | VEDz RVAHEs