Anotace: Nemůžeš zocelit svou celou bytost.
Jak pokračovat,
v trnité cestě,
kdy při každém dopadu,
zadrhne se ti nový trn.
Do nohy,
i do duše,
a zakoření se,
pro věčný šum.
Šumí v tobě,
trhá,
seká sebou,
jsou tak velká.
Velká zranění,
zarytá v kůži,
zanechávajíc znamení,
i na tvé duši.
Vytrhneš trn,
však jizva zůstane.
Nemůžeš zocelit
svou celou bytost.
Tak povznes se,
do nebes,
ty to dokážeš,
hned předtím,
než ztratíš svou lidskost.